Home nederlands | english
86202 users - nu online: 1409 users
login | join | help       Dinsdag 16 Oct    
 
Travel : Amsterdam : Editorial reviews Go Local nightlife beschouwd door onze editors

Zomercarnaval Rotterdam

Eind juli vond in Rotterdam het jaarlijkse zomercarnaval plaats.

lees verder
  Amsterdam Pride 2018: Foto report Dam

Het open air podium met o.a. de Closing party stond op de meest iconische plek van de stad.

lees verder
 


Amsterdam Pride 2018: Foto report

Een zonovergoten Canal Parade, wat wil je nog meer.

lees verder
  Out & About: Nederland festivalland!

Elke maand verzorgen Jurandy Lucas (Creative Producer van Backdoor Amsterdam) en Dave Koster (fotograaf) een reportage van HLBTQIA+ evenementen binnen en buiten Amsterdam. Het zomerseizoen is weer begonnen en dat betekent festivalseizoen in Nederland. Deze maand gingen we naar het Bevrijdingsfeest bij het Homomonument en de “Eurovisie Steeg” in Utrecht.

lees verder
 


Out & About: Leve de Koning! Hoera!

Elke maand verzorgen Jurandy Lucas (Creative Producer van Backdoor Amsterdam) en Dave Koster (fotograaf) een reportage over HLBTQIA+ evenementen binnen en buiten Amsterdam. Deze maand zijn wij langsgegaan bij verschillende Amsterdamse straatfeesten in het kader van Koningsdag.

lees verder
  Out & About: Gender Kings and Gender Queens

Elke maand verzorgen Jurandy Lucas (creative producer van Backdoor Amsterdam) en Dave Koster (fotograaf) een reportage van HLBTQIA+ evenementen binnen en buiten Amsterdam. Deze maand belichten ze de party We Are The Future, de viering van twintig jaar Queen’s Head en de opening van de Taboo Kantine.

lees verder
 


Out & About: Scandal, dodelijke nepnagels en een schat van een Mister Bear

Jurandy Lucas (Creative Producer van Backdoor Amsterdam) en Dave Koster (fotograaf) verzorgen elke maand een reportage van HLBTQIA+-evenementen binnen en buiten Amsterdam. Deze maand waren we op stap bij Scandal Ibiza in Club Yolo, TraffaMafia in Club NYX, en de verkiezing van Mr. Bear Nederland 2018 in Club Panama. Wij vertellen je ook over het volgende Backdoor-feest in de Melkweg.

lees verder
  Twintig jaar Café the Queen’s Head

Dit jaar bestaat café the Queen’s Head in Amsterdam twintig jaar! De bar, wereldwijd beroemd en berucht om de wekelijkse drag-bingo en tegenwoordig ook Coby’s Cut Karaoke en de drag-show Queens in Queen’s, gaat dat natuurlijk groots vieren met allerlei kekke acties en evenementen, maar daarover meer in het mei-nummer, eerst vroegen we ons af hoe het nou allemaal begonnen is.

lees verder
 


Out & About: De dansvloer vol blije gezichten en mensen die er zin in hebben

Jurandy Lucas (Creative Producer van Backdoor Amsterdam) en Dave Koster (fotograaf) verzorgen elke maand een reportage van HLBTQIA+ events binnen en buiten Amsterdam. Deze maand, het drie-jarig Anniversary Fest van Backdoor en tien jaar Bear Necessity.

lees verder
  Out & About

Jurandy Lucas (creative producer van Backdoor Amsterdam) en Dave Koster (fotograaf) verzorgen elke maand een reportage van GLBTQIA+ evenementen binnen en buiten Amsterdam. Dit maal onder andere de H.I.M. Party, het Now&Wow Fest, Restaurant BurlesQue, Club Yolo.

lees verder
 


Out & About: High Kicks & High Heels

Elke maand verzorgen Jurandy Lucas (Creative Producer van Backdoor Amsterdam) en Dave Koster (fotograaf) een reportage over queer evenementen binnen en buiten Amsterdam. Deze maand een drukke agenda met BAR7 by Showpony, Pink Istanbul, Christmas Queens en Lovedance.

lees verder
  Out & About: Homo’s gezocht!

Waar vind je tegenwoordig een bonafide homo? Dat was onze retorische vraag afgelopen maand. Wat is zijn, haar, of gender-neutrale habitat? De ene wil graag vertoeven tussen de tierelantijntjes van de lifestyle-beurs Rainbow Expo, terwijl de ander staat te pronken op de Mister Leather Europe beauty contest.

lees verder
 


Succesvolle verkiezing van Mister Leather Netherlands 2018

Tijdens de XXXLeather XL Party in het Leather Pride weekend is Evert Leerson verkozen tot Mister Leather Netherlands 2018. De dag erop is tijdens de Invasion party tevens European Mister Leather verkozen.

lees verder
  Out & About: Proud Flikkers!

Jurandy Lucas (Creative Producer van Backdoor Amsterdam) en Dave Koster (fotograaf) verzorgen elke maand een reportage van HLBT-feesten en andere evenementen binnen en buiten Amsterdam. Deze maand zijn zij afgereisd naar Rotterdam voor Pride 2017 om verslag te doen van de Backdoor Party, de Pride Walk en het Cocktail Fest. Eenmaal terug in de hoofdstad kon een bezoek aan het grote Mega Flikker feest niet uitblijven.

lees verder
 


Het StreetHeart Festival, een nieuw straatfestijn in hartje Amsterdam

Een nieuwe traditie is geboren! Noteer het alvast in je agenda: op de tweede zaterdag van september vindt het jaarlijkse StreetHeart Festival plaats! Dit nieuwe “geslachtsplooibare” evenement is, afgezien van de Pride zelf, het enige openbare queer festijn in Amsterdam.

lees verder
  Terugblik Rotterdam Pride 2017

Vier dagen lang schitterden de straten van Rotterdam in alle kleuren van de regenboog. Vier dagen waarin de seksuele diversiteit met elkaar werd gevierd door middel van kunst en cultuur, entertainment en vele party’s. Wat een opkomst en wat een groot feest.

lees verder
 


Out & About: Oh, oh, oh, wat waren we uit!

Jurandy Lucas (creative producer van Backdoor Amsterdam) en Dave Koster (fotograaf) verzorgen elke maand een reportage van queer evenementen binnen en buiten Amsterdam. Deze maand waren ze bij de fototentoonstelling Kings & Queens, Disco Total, Streetheart Festival en, natuurlijk, Backdoor.

lees verder
  Pride 2017 Foto verslag

De Pride Walk, van het Homomonument naar het Vondelpark voor het Rainbow Park, markeerde het begin van een uiterst geslaagde Pride week.

lees verder
 


Out & About: Een feestje, daar houden we van!

Een feestje, daar houden we van! Jurandy Lucas (Creative Producer van Backdoor® Amsterdam) en Dave Koster (fotograaf) verzorgen regelmatig een reportage over HLBT-feesten en andere evenementen binnen en buiten Amsterdam. Deze maand, in het kader van Amsterdam Pride 2017: Drag Olympics, Canal Parade, Bear-Necessity en natuurlijk, Backdoor®.

lees verder
  Foto impressie Funhouse XXL en Rapido Pride

Het FunHouse & Rapido party weekend was een enorme hit!

lees verder
 


Eerste prijs Canal Parade 2017

We moeten natuurlijk onze eigen Dolly wel nog even feliciteren!

lees verder
  Eerste Pride Walk Den Haag een feit!

Op 10 juni vond de allereerste Pride Walk in Den Haag plaats. De Pride Walk was georganiseerd in het kader van Den Haag Pride en ter viering van de seksuele diversiteit.

lees verder
 


Feestelijk Paas-weekend in Brussel

Verslag van een waanzinnig Paas-weekend in Brussel

lees verder
  EuroPride in Amsterdam uiterst succesvol!

In de aanloop naar de EuroPride in Amsterdam speculeerden sommige optimisten dat er mogelijk wel een miljoen bezoekers naar onze hoofdstad zouden trekken om dit feest van seksuele diversiteit mee te vieren. Die overspannen verwachtingen zijn niet uitgekomen, maar wel werd het aantal bezoekers van vorig jaar, dat toen al recordhoogte had bereikt, geëvenaard.

lees verder
 Vind & Boek accomodatie
de Amsterdam Gay Hotelguide plus zoek hotel op gay area met de interactieve Amsterdam Gay Map


Meeting point
geavanceerd dating systeem met video en geluids albums, webcam chat en nog veel meer

Usernaam

Passwoord

creer account

Where to go &
de Interactieve Gay Map
De Amsterdam Gay Map, die wel elk jaar uitgeven en in een absurde oplage van 100.000 stuks verspreiden en door vrijwel elke toerist wordt gebruikt. Tevens wordt deze gebruikt door het Nederlands bureau voor Tourisme in New York, en heeft KLM zijn eigen corporate editie laten maken


Aktueel - Laatste nieuws
headlines RSS
laatste posts Gay News
Aktueel: Laatste nieuws

Agenda & Events
wat is er vandaag te doen en komende events & feesten
komende events & parties
agenda (landelijk)
Today

Beer Bust
16:00 Spijkerbar Amsterdam
No Towel Tuesday
18:00 Sauna NieuweZijds Amsterdam
Fetish Lounge
20:00 Club Church Amsterdam
Bingotime with Janey Jacké
21:00 The Queens Head AmsterdamOnze Xrated Movie Galleries
op zoek naar hete aktie? koop de DVD's in onze shop of bekijk de previews eerst
Opinies, columns, achtergrondinfo
De meningen en columns van onze editors, artikelen uit onze maandelijkse Gay News, fora, lokale politiek en meer doen regelmatig het nodige stof opwaaien


Entire 1995/2018 Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved. Legal notices & sales information - Disclaimer Neem contact met ons op    Nieuwsbrief    Help