Home nederlands | english
86439 users - nu online: 1101 users
login | join | help       Donderdag 28 mei    
 
Travel : Amsterdam : Editorial reviews Go Local nightlife beschouwd door onze editors

Beleef de magie van Backdoor!

Het vijfjarig jubileum van Backdoor bood met een uitverkochte Melkweg een fantastische sfeer!

lees verder
  De Antwerp Brilliant Games waren... briljant!

Tijdens het Halloween-weekend vond de tweede editie van de Antwerp Brilliant Games plaats. Tijdens dit evenement staan, naast de verschillende sportieve evenementen, ook een aantal sociale evenementen hoog op de agenda.

lees verder
 


In gesprek met Richard Keldoulis alias Jennifer Hopelezz

Van een wederzijdse vriend krijg ik een bericht dat het “Streetheart Festival"bij Club Church in de Kerkstraat plaatsvindt. Ik kende het al van de voorgaande jaren en weet mij van afgelopen jaar nog te herinneren dat ik mij daar toen kostelijk heb vermaakt.

lees verder
  Pride in Tbilisi... geen feestje maar een gevecht, deel 2

Pride-ambassadeur Hans Verhoeven reisde naar Tbilisi (Georgië) om mee te lopen met de eerst Pride March. Eerder beschreef hij het eerste deel van zijn reis, hier volgt deel twee.

lees verder
 


Verslag van vier dagen Pride in Zwolle

De allereerste homobetoging in Nederland vond op 21 januari 1969 plaats in Den Haag en werd door zo’n honderd deelnemers bijgewoond. Waarschijnlijk omdat deze betoging in de winter plaatsvond en ook omdat het doel (een gelijke wettelijke leeftijdsgrens voor seksuele contacten tussen personen van het hetzelfde geslacht als voor heteroseksuele contacten) twee jaar later al werd bereikt, heeft deze demonstratie nooit echt een vervolg gekregen.

lees verder
  Pride Oost, Alle kleuren Oost. . .

Het is woensdagnamiddag. Door de regen fiets ik naar Oost, af en toe even schuilen. Samen met Ambassadeur Raymond en zijn vriend, beiden in leer gaan we op pad. Wanneer we arriveren ontwaar ik een kleurrijk geheel. Tussen de buien door arriveert de Trans Pride Walk met een drumband voorop.

lees verder
 


Pride in Tbilisi … geen feestje maar een gevecht, deel 1

"Pride started as a protest" hoor je vaak, wat veel mensen vergeten is dat Pride in veel landen nog steeds een protest is. In Georgie bijvoorbeeld, waar activisten probeerden een Pride te organiseren en te maken kregen met geweld, knokploegen, tegendemonstraties, rechtse groeperingen, de orthodoxe kerk en een tegenwerkende overheid.

lees verder
  Roze Kwaku Amsterdam

Het is zondagmiddag rond vijf uur wanneer wij in de metro zitten en te horen krijgen dat deze niet meer verder gaat. Problemen met de deuren. Ze gaan niet meer dicht. Ach ja, dan lopen we maar een halte. De moderne tijd.

lees verder
 


Amsterdam Pride 2019: foto report Dam

Ook dit jaar stond het main stage weer in het hart van de stad, midden op de Dam. Club Yolo & Blend hebben hier drie dagen lang een zeer gevarieerd programma neergezet.

lees verder
  Amsterdam Pride 2019: foto report Canal Parade

Prima vaarweer en een prima sfeer, de Canal Parade was weer een waar feest. Dit jaar was de hele route bestempeld tot festival-terrein, zodat de optocht niet meer werd verstoord door herrie en gespuis.

lees verder
 


Regenboogfestival Emmen krijgt vervolg

Het centrum van Emmen was afgelopen zaterdag het decor voor het eerste Regenboogfestival, een festijn om aandacht te vragen voor lhbt+’ers. Met oa een schuimparty, virtual realitybrillen waarmee mensen zich kunnen onderdompelen in een sm-wereld , felgekleurde rolschaatsen ,opblaasbare flamingo’s op het water en een groot podium was het de plek om feest te vieren maar wel met een serieuze boodschap.

lees verder
  'Dronken van geluk'

Rond tien uur arriveer ik de avond voor Koningsdag op het Centraal Station in Amsterdam. Op het CS is het rustig en wanneer ik buiten kom druk, maar ook weer niet echt. Ik slenter richting de Westerstraat, voor mij het hart van de Jordaan. Enkele vrienden zitten voor een tweedehandswinkel aan een biertje. Twee uur later storten we onszelf in het feestgedruis.

lees verder
 


Wereld Aids Conferentie, een terug blik

Van 23 - 27 juli 2018 was Amsterdam de stad waar de Wereld Aids Conferentie plaatsvond. Een grote uitdaging voor de Nederlandse organisaties die actief zijn op het gebied van hiv en aids om grofweg 18.000 artsen, onderzoekers en mensen die leven met hiv vanuit de hele wereld welkom te heten. En dat is gelukt!

lees verder
  Zomercarnaval Rotterdam

Eind juli vond in Rotterdam het jaarlijkse zomercarnaval plaats.

lees verder
 


Amsterdam Pride 2018: Foto report Dam

Het open air podium met o.a. de Closing party stond op de meest iconische plek van de stad.

lees verder
  Amsterdam Pride 2018: Foto report

Een zonovergoten Canal Parade, wat wil je nog meer.

lees verder
 


Out & About: Nederland festivalland!

Elke maand verzorgen Jurandy Lucas (Creative Producer van Backdoor Amsterdam) en Dave Koster (fotograaf) een reportage van HLBTQIA+ evenementen binnen en buiten Amsterdam. Het zomerseizoen is weer begonnen en dat betekent festivalseizoen in Nederland. Deze maand gingen we naar het Bevrijdingsfeest bij het Homomonument en de “Eurovisie Steeg” in Utrecht.

lees verder
  Out & About: Leve de Koning! Hoera!

Elke maand verzorgen Jurandy Lucas (Creative Producer van Backdoor Amsterdam) en Dave Koster (fotograaf) een reportage over HLBTQIA+ evenementen binnen en buiten Amsterdam. Deze maand zijn wij langsgegaan bij verschillende Amsterdamse straatfeesten in het kader van Koningsdag.

lees verder
 


Out & About: Gender Kings and Gender Queens

Elke maand verzorgen Jurandy Lucas (creative producer van Backdoor Amsterdam) en Dave Koster (fotograaf) een reportage van HLBTQIA+ evenementen binnen en buiten Amsterdam. Deze maand belichten ze de party We Are The Future, de viering van twintig jaar Queen’s Head en de opening van de Taboo Kantine.

lees verder
  Out & About: Scandal, dodelijke nepnagels en een schat van een Mister Bear

Jurandy Lucas (Creative Producer van Backdoor Amsterdam) en Dave Koster (fotograaf) verzorgen elke maand een reportage van HLBTQIA+-evenementen binnen en buiten Amsterdam. Deze maand waren we op stap bij Scandal Ibiza in Club Yolo, TraffaMafia in Club NYX, en de verkiezing van Mr. Bear Nederland 2018 in Club Panama. Wij vertellen je ook over het volgende Backdoor-feest in de Melkweg.

lees verder
 


Twintig jaar Café the Queen’s Head

Dit jaar bestaat café the Queen’s Head in Amsterdam twintig jaar! De bar, wereldwijd beroemd en berucht om de wekelijkse drag-bingo en tegenwoordig ook Coby’s Cut Karaoke en de drag-show Queens in Queen’s, gaat dat natuurlijk groots vieren met allerlei kekke acties en evenementen, maar daarover meer in het mei-nummer, eerst vroegen we ons af hoe het nou allemaal begonnen is.

lees verder
  Out & About: De dansvloer vol blije gezichten en mensen die er zin in hebben

Jurandy Lucas (Creative Producer van Backdoor Amsterdam) en Dave Koster (fotograaf) verzorgen elke maand een reportage van HLBTQIA+ events binnen en buiten Amsterdam. Deze maand, het drie-jarig Anniversary Fest van Backdoor en tien jaar Bear Necessity.

lees verder
 


Out & About

Jurandy Lucas (creative producer van Backdoor Amsterdam) en Dave Koster (fotograaf) verzorgen elke maand een reportage van GLBTQIA+ evenementen binnen en buiten Amsterdam. Dit maal onder andere de H.I.M. Party, het Now&Wow Fest, Restaurant BurlesQue, Club Yolo.

lees verder
  Out & About: High Kicks & High Heels

Elke maand verzorgen Jurandy Lucas (Creative Producer van Backdoor Amsterdam) en Dave Koster (fotograaf) een reportage over queer evenementen binnen en buiten Amsterdam. Deze maand een drukke agenda met BAR7 by Showpony, Pink Istanbul, Christmas Queens en Lovedance.

lees verder
 Vind & Boek accomodatie
de Amsterdam Gay Hotelguide plus zoek hotel op gay area met de interactieve Amsterdam Gay Map


Meeting point
geavanceerd dating systeem met video en geluids albums, webcam chat en nog veel meer

Usernaam

Passwoord

creer account

Where to go &
de Interactieve Gay Map
De Amsterdam Gay Map, die wel elk jaar uitgeven en in een absurde oplage van 100.000 stuks verspreiden en door vrijwel elke toerist wordt gebruikt. Tevens wordt deze gebruikt door het Nederlands bureau voor Tourisme in New York, en heeft KLM zijn eigen corporate editie laten maken


Aktueel - Laatste nieuws
headlines RSS
laatste posts Gay News
Aktueel: Laatste nieuws

Agenda & Events
wat is er vandaag te doen en komende events & feesten
komende events & parties
agenda (landelijk)
Today

Golden Shower
21:00 Dirty Dicks Amsterdam
Dance Mixer- Cocktail Night
21:00 Blend AmsterdamOnze Xrated Movie Galleries
op zoek naar hete aktie? koop de DVD's in onze shop of bekijk de previews eerst
Opinies, columns, achtergrondinfo
De meningen en columns van onze editors, artikelen uit onze maandelijkse Gay News, fora, lokale politiek en meer doen regelmatig het nodige stof opwaaien


Entire 1995/2020 Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved. Legal notices & sales information - Disclaimer Neem contact met ons op    Nieuwsbrief    Help